Söndag kväll!

Klockan börjar bli mycke o ja ska röra mig mot sängen snart men tänkte ba skrva ett litet inlägg!'I fredags va ja på bio me brudarna, riktigt mys, såg en skräckis usch hatar sånt! men de gick bra i alla fall o i helgen har de ju vart kanon väder, igår jobbade ja kväll så kunde inte ligga i solken men nu idag har jag legat i solen ett bra tag o så har ja fått nackspärr på vänster sida så kan inte röra huvudet ditåt o mina syskon har skrattat åt mig men sånt man får leva me! Men jag vill ba att de ska fösvinna gör så sjukt ont:( orkar inte ha de såhär! snälla hjälp mig nån!!! har vart nära att börja gråta flera gånger för att de gör så sjukt ont när ja rör på huvudet! men ska snart sätt på nå salva mamma har o ta värktabletter o lägga mig i sängen o se om ja kan sova! är jätte trött gick upp tidigt i morse men men hoppas ja får sova lite! Men skriver mer imorron när ja vart o shoppat o så me Katja, vi ska till adidas lagret o shoppa! eller ja ska shoppa i alla fall;P
Godnatt gott folk! Love you all my friends!
Pusspuss på er!♥

Lill Lördag?

Oj nu va det länge sen jag skrev! Har hänt väldigt mycket den senaste tiden, Som i Fredags åkte jag på bröllop, Minvän Katja gifte sig i Finland i lördags va väldigt fint! Dom gifte sig i Domkyrkan i Helsingfors.
Tårarna börja rinna när jag såg dom där framme! så fiina va dom! all lycka till er gumman!♥

Vet inte vad ja ska skriva känner inte för o skriva för att ja inte mår bra för att ja e sjuk o sen psykiskt för att de hänt en del tråkigheter ojag vet inte vad jag ska göra, men tack alla som ställt upp för o lyssna!
Men skriver mer en annan dag ska snart lägga mig i sängen o vänta på att fotbollen ska börja!
Pusspuss på er!♥

Söndagkväll!

Ja, det är söndag igen och sen kommer måndag, jag ser inte fram emot det fast det gör jag ju ändå för imorgon händer det mycket, Först ska jag upp tidigt så det ser jag inte fram emot ska upp ungefär halv 5, sen ska jag jobba fram till 13, gå ner till huddinge centrum och möta Jennie, sen ska vi åka hem till mig, fixa oss, åka till vasa parken och träffa alla goa Djurgårdare, sen ska vi åka till Råsunda och kolla på derbyt mellan Dif-aik. Ojojoj, nu börjar jag tagga till igen, sen kommer man vääl hem nångång på natten och sen ska vi hem och sova både jag och Jennie är lediga på tisdag så får se vad vi hittar på! Blir ett intressant derby imorgon, och nu om 24 timmar så är vi nog på råsunda:D Lika spännande varje gång! Så snart smäller det igen!
Idag har jag inte gjort så mycket, vart hemma hos pappa och sen så kom jag hem och har kollat på film med mamma och lite sånt, så har bara slappat hela dagen idag, men de behövdes, sen så är jag ledig onsdag också och torsdag jobbar jag kväll mellan 15-21 och på Fredag åker jag till Helsingfors och på lördag är det bröllop och på söndag kväll åker man tillbaka till Sverige och på måndag morgon är man ju tillbaka här i Sverige!
Sen blir det jobb igen;)
vet inte riktogt vad jag ska skriva mer måste gå och lägga mig snart, ska ju upp tidigt, och imorgon hinner jag kanske skriva ett kort inlägg innan matchen.. Men hoppas ni haft en bra helg!
Men vill lägga ut en låt till mina vänner här på bloggen! Älskar er!
Pusspuss på er♥



Lördag kväll!

Den här veckan har varit lång och tuff, har jobbat kväll måndag,tisdag och onsdag! I torsdags var jag och fika med Jennie i stan, sen åkte jag hem och la mig, i Fredags var jag hos Tommy en stund sen så på rix fm med Jennie, D och Fia, var kul:) och Idag har jag spenderat dagen på gröna Lund med Familjen, riktigt mysigt, ska ta nånting och äta snart sen så börjar Eurovision:D Hoppas på att Finland Vinner nu! Tycker dom har ett riktigt bra bidrag faktist!
Tommy åkte till Turkiet idag så fick ett Hejdå Sms av honom vid 7 imorse:( känns tomt nu när man inte har någon att smsa med:( Saknar honom redan men han kommer hem på Torsdag och jag åker på fredag så lite hinner vi höras innan jag åker! Men får träffa honom när jag kommer hem!
Och på måndag är det fotboll som gäller;D Yeeeah Babes!!
Men ska nog ta nånting och äta nu så ska jag kolla på Eurovison hörs sen sötnosar!
Pusspuss på er!♥

PS: Janni jag finns här för dig när som hjelst på dygnet du kan höra av dig när som helst och hur som helst! Älskar Dig gumman!

länge sen ja skrev!

Nu va de länge sen ja skrev men har haft fullt upp så inte hunnit skriva så mkt,har jobbat o massa annat så inte hunnit tänka tanken att skriva vilket är lite tråkigt.

Satt precis o skrev me en tjejkompis på msn o vi prata om våldtäkt, asså varför våldta en oskyldig människa? varför ens komma o tänka på en sån sak? Tänk om en en tjej är ute o går o blir våldtagen hur kul är det för henne? tänk att hon måste leva med det hela livet, tänk va svårt hon kommer ha o kunna lita på en kille igen efter det, hon kommer ju va rädd, tänk att det är barn som blir våldtagna, vem hoppar på ett barn o varför gör man det, villba veta varför våldtäcksmän gör sånt, varför ens komma o tänka på den saken hur idiotisk kan man vara, jag blir bara arg så fort jag tänker på det här, det är oskyldiga människor som blir drabbade som inte vågar leva normalt sen igen, hur ska man någonsin kunna kommma över det? Jag tycker personligen att våldtäcksmän inte borde få leva, jag fattar inte varför människor gör sånt ens,usch vet inte vad ja ska skriva blir bara arg när ja tänker tanken, så ska tänka på nåt annat nu så ja lugnar ner mig

Ja min vecka e rätt uppbokad igen
Måndag: jobb 14-21
Tisdag: jobb 14-21
Onsdag: jobb 08-13.30
Torsdag: jobb 07.30-13 (kanske köpa klänningen o träffa tommy)
Fredag: jobb 07.30-13 o sen rix fm festival me Jennie o några till!
Lördag: kanske ledig?
Söndag:  kanske ledig?

Ja du tuff vecka men inget o klaga över, men ska försöka tänka på nåt roligt nu o lägga mig i sängen!
Pusspuss på er!
18 Maj smäller det:D


Tommy!

Kommer inte riktigt ihåg när vi började skriva med varandra eller hur vi började skriva med varandra,var väl typ PA tiden eller nånting, Jag kommer ihåg dina röda mjukisbyxor men inte så mycket annat, eller vi började skriva med varandra innan jag började gymnasiet i alla fall för jag kommer ihåg att jag skulle börjat i samma skola som dig men gjorde det aldrig för att den linjen inte öppnades i din skola för att det var för få sökande dit, vi skrev inte så mycket med varandra i början var väl typ på msn lite då och då, sen så träffades vi på en Djurgården match för några år sen,var riktigt kul att träffa dig men kommer ihåg att ingen av oss typ sa nånting till varandra men det gick väl framåt, sen har vi bara skrivit mer och mer med varandra och nu så skickar vi minst nåt sms till varandra varje dag och skriver på msn och allt, riktigt kul och träffa dig jämnt men det är inte ofta man ser dig för du har din innebandy och fotbollen, men när man väl träffar dig så har man kul i alla fall! Känns tomt om dagarna när du inte skickar något sms eller hör av dig, känns som om det är nånting som fattas, och det roliga med dig är att man kan skämta med dig du tar inte allt så seriöst som andra personer gör, utan man kan vara sig själv med dig, Du ska bara veta att du är en av dom underbaraste vänner jag har fast vi inte träffas ofta, men jag vet att du alltid finns där på mobilen eller msn, skönt och veta det, du är en riktigt söt, underbar, snäll liten Djurgårdare! Min lilla älskling som jag alltid säger.
Du är en av dom personer som står ut med mitt tjat och allt, du skriver till mig fast jag är arg/ledsen och jag berättar massa saker till dig som ingen annan vet om, och det är skönt att du lyssnar.
Det ända jag önskar är att vi ska börja träffas mer och så men vi får ta det som det kommer, man kan inte alltid hitta den tiden för jag jobbar ju så konstiga tider också, och du har träningen och massa sånt, men man kan alltid hoppas att den tiden också kommer så man kan ses mer, kan gå flera månader mellan att vi inte ses alls, men ska försöka göra en ändring på det nu! vet inte riktigt vad jag ska skriva mer finns så mycket jag vill skriva om dig men du vet ju redan att du är världens sötaste och underbaraste Pojk! En av dom bästa!
Vart inte riktigt en a4 men det här får duga kommer noga skriva mer om dig sen!
Pusspuss på dig min sötnos♥



Måndag!

Hahah måste berätta en rolig sak som hände, jag tänkte vara duktig idag och damsuga hela mitt rum och fixa allt i rummet men så börja ja och helt plötsligt började det klukta jätte mycket så stängde av damsugaren och började lukta på datan men lukten kom inte därifrån så gick till damsugaren och börja lukta på den och det luktade jätte äckligt och bränt så jag fick panik och sprang till mamma och ba det brinner i damsugaren, så mamma kom in och ba usch, men den är lite gammal också, så jag tog ut den på balkongen för det börja lukta i hela lägenheten och öppnade alla fönster i lägenheten. Sen så vart jag arg bara för att jag var mitt uppe i städningen o visste inte hur jag skulle göra, så sa mamma ta moppen o moppa allt istället så tänkte ja ba men det kommer ju ta hur lång tid som helst men började göra det i alla fall, resultatet vart inte som jag täänkte är fortfarande lite arg, sen så sa mamma jag ska pröva damsugaren igen och satte i kontakten då börja den låta jätte mycket och det kom svart rök ur den så skrek jag bara haha vad vare jag sa, den har gått sönder,nu måste vi köpa en ny och mamma ba ja vi måste väl det, den är ju ungefär 15 år gammal och dom säljer inga damsugar påsar till den längre jag satte i den sista i morse. Helt sjukt asså:S Men snart får vi en ny damsugare då!;P och jag hoppas på att vi får en idag eller imorgon så jag kan avsluta min städning.
Nu har jag berättat om min tråkiga/roliga morgon,Hoppas ni haft mer tur än jag, jag har lovat tommy att jag ska skriva en a4 öm honom så får väl börja göra det snart;) han tyckter jag skriver för mycket i bloggen också!
En rolig komentar jag fick av honom igår var det här

♥ Sussi || säger:
(L)
lust o skriva i bloggen igen men ska inte gröa de
| Tomme ´ säger:
De ska du inte göra:P nu får de va nog!
du ska inte skriva 10 ggr i timmen :P

Haha men ska börja göra lite nyttiga saker nu!
Pusspuss på er!

Lista!

Lovar du att vara ärlig?  Ja,

Du heter: Susanne
Smeknamn: Sussu,susso,suzzzi,susanne,sussi 
Låt som när du är ledsen sörjer till? Finns några låtar

Beroende av: Cola

Vad behöver du mest just nu: Massage, kramar!

Vad tror folk om dig? Glad mäniska

Stämmer det? Jaa, ibland så:P

Vad får du oftast komplimanger för? mina ögon

Vad säger du för att imponera på någon? att jag kan massera;D

Hur imponerar man på dig? Är posetiv o glad så löser sig resten!

Brukar du skratta för dig själv?  haha joo de gör jag:P

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: haha, åh va kul:), haha 

Var bor du?  Hallunda

Trivs du där: Helt okej. 

Äger du några converse: Nej, de gör jag inte, men har gjort

Sprit, cider, vin eller öl: cider isåfall!

Vad har du för mobil: Sony ericsson W595

Nästa mål i ditt liv: Plugga barn och ungdoms psykiatri

Hur svarar du i mobilen: Oftast Hallå, men kan va annat beroende på vem som ringer:P
Vem ringde du senast? Nadja

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kom hit imorgon eftermiddag,( typ nåt sånt) 

Antal timmar sömn inatt: 10

Sov du ensam: Jaa tyvärr:(

Brukar du komma i tid: Ja, oftast så i alla fall till jobbet!

När mår du bra: Nästan varje dag!

När blev du fotad senast: bra fråga:D:P 

Hur känner du dig nu: taggad,glad,överpigg:D

Vanligaste färg på dina kläder: svart,blå,vit typ:P

Vad tycker du om fötter: helt okej:P

Vad saknar du: Tommy,Jennie!

Favorit dryck på morgonen: Cola,:P

När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på om ja ska jobba så runt 21-22 om jag e ledig så typ 24-01

Är du blyg? beror på.

Sysslar du med någon idrott: Nej men ska börja gymma igen om det räknas som idrott(?)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja det gör jag faktist!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Hahahha för mycket!:D

Är du nöjd med ditt liv: Jadå

Vad är det värsta du vet? När folk ljuger för en..

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? beror på om ja jobbar så hinner ja inte slösa så mkt:P

Vad längtar du till? Dif-aik matchen:D

Har du bra vänner och äkta vänskap? jaa det har jag verkligen!

Vad är det finaste du fått? Har fått mycket fint!

Om fem månader: så jobbar jag troligen!

Om ett år?: Jobbar jag?

Du samlar på: inget speciellt:P

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jennie!

Har du strumpor på dig nu: Ja!

Är det okej att gråta: ja det gör alla!!

När grät du senast: Kommer inte ihåg?

Bär du glasögon eller linser: Ja

Har du piercing: Öronen,tungan

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Jaa

Är du bra på att laga mat: Nja ibland så;D

Är du flygrädd: nej men kan få ont i öronen ibland! Lite jobbigt!

Hur vig är du: Vig som ett kylskåp!

Vilken är din favoritglass: Kan inte äta glass:(

Tror du på ett liv efter döden: Ja de tror jag!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej,tyvärr:(

Vilken ögonfärg har du: blå,gröna,gula

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: För lite!
Vad är det viktigaste i livet?: Att ta den stund som den kommer!


ojojoj,

Har vart på  en timmes promenad me en gammal klasskompis Ferhat:D riktigt kul! snacka massa skit o så:) riktigt mysig stund:)  inte träffat han på några månader minst ett halv år så hade mkt o snacka om idag! Kändes som om tiden inte räckte till så får träffa han nästa gång han kommer hit så man kan snacka mer! Ni kan läsa hans blogg också om ni vill!
Sitter o snackar me Tommy på msn, min lilla älskling! kommer sakna dig när du åker! kommer vara tyst utan dig! men jag ska nog överleva!
Har suttit o tänkt på några personer som verkligen lyser upp min dag och som verkligen finns där för mig o två av dom är Jennie o Tommy sen finns ju mamma o alla men tänkte nämna tommy o Jennie lite extra, mina två gullungar!

Tommy  är min lilla sötnos, som alltid finns där som är ritktigt söt och snäll, en riktig kompis!Tack för att du lyser upp min dag varje dag baby, min lilla älsklingspojke,och fotbollstokiga sötnos♥

Jennie min älskade lillesyster! Du är verkligen den jag kan prata med allt om och då menar jag allt! Du är som en riktig lillesyster för mig! Jag kommer aldrig glömma våra dumma ideer vi får ibland, vi gör saker utan att tänka efter utan kommer på allt efteråt och ba varför gjorde vi såhär?:P haha skönt att man bara kan vara med dig! Älskar dig gumman!♥

Menmen nu ska jag inte skriva så mkt mer strunt!
Pusspuss på er!♥

Lååång Söndag!

Japp idag e de söndag igen, en dag närmare Dif-aik matchen, e fett taggad;D..
Va i skärholmen idag o köpte skor,riktigt nice, annars har ja väl vart hemma o suttit här,tyvärr men skönt o va hemma ibland, imorgon ska ja storstäda mitt rum sen ska ja troligen åka till nadja o sen på tisdag kommer Jennie hit o sover över;) kul o träffa lillesyrran igen, i Torsdags va ja ju hos Jennie o fira valborg mysig grillkväll o så, vart lite kallt så vi drog in o snacka istället på kvällen, sen somna både ja o Jennie i soffan o vakna av att hennes föräldrar kom hem så vi gick upp till lilla huset o la oss o va rätt pigga i Fredags när vi vakna så vi drog in till stan o gjorde en liten sak ja inte kan tala om här,:P sorry.
Annrs har de inte hänt mycke i helgen har jobbat som vanligt o annars vart hemma, inte så bra väder idag heller så man kan dra ut o sola så vart inne för de mesta o i skärholmen.
Fick reda på att Tommy åker till Turkiet snart inte så kul vill ju också utomlands o bli brun så e lite avis:P
Men ska ha kul här hemma o sola solarium om de inte blir bra väder ute;P
Ska försöka ragga åt mig lite kort från valborg som ja kan lägga upp här sen, får snacka lite snällt me Fia;)
Ja vet inte riktigt va ja ska skriva:P ska fortsätta skriva me Folk på msn.
Pusspuss på er!♥



RSS 2.0